Benvinguda

GARANTIA, TREBALL I EFICÀCIA… per fer un municipi millor

 

Benvolguts franquesins i franquesines,

La greu crisi que fa anys pateix l’Ajuntament ha generat un gran desgavell institucional, polític i social, que s’ha traduït en un deteriorament constant en la prestació de serveis a la ciutadania. Els partits polítics no han sabut afrontar-ho i han deixat que el municipi quedi en un atzucac. Per això, homes i dones amb estima pel nostre poble hem decidit presentar una nova candidatura: CONVERGÈNCIA PER LES FRANQUESES, que vol donar resposta a la situació creada i oferir garantia, treball i eficàcia.

Els companys i les companyes que m’han fet costat en la meva trajectòria política m’han demanat que segueixi treballant al front de les qüestions municipals, i he rebut l’ànim i el suport de molts ciutadans i ciutadanes que desitgen un canvi en la situació actual i que el nostre ajuntament funcioni el millor possible. Aquest suport ha fet que accepti de bon grat el repte de presentar-me com a candidat a l’alcaldia de les Franqueses a les properes eleccions municipals que, com bé sabeu, són el 22 de maig. He acceptat, també, perquè entenc que en els moments difícils i complicats no podem abandonar la gent, ni tampoc tapar els problemes per greus que siguin, doncs tenim l’obligació de posar-hi tots els esforços necessaris en benefici del col.lectiu. Crec que no només hem de ser-hi en els moments plàcids i fàcils, sinó també en els difícils, com el d’ara.

És el moment de posar-vos a l’abast una opció que generi il·lusió i confiança, que estigui adaptada als temps actuals, amb propostes i persones que donin prioritat al benestar de la ciutadania enfront de les qüestions personals i partidistes. Aquesta és la proposta que Convergència per les Franqueses posa a la vostra disposició, amb la finalitat que entre tots puguem sortir de l’atzucac on ens han conduït alguns polítics del municipi.

Es l’hora de valorar la tasca que vam dur a terme a l’Ajuntament en els més de 12 anys de responsabilitat de govern. Anys en els quals hem vist com amb esforç, treball i encert s’han anat posant en marxa serveis, equipaments i infraestructures que avui estem gaudint. Escoles de primària, instituts de secundària, escoles bressol, centres de salut, centres culturals i biblioteques, complexos esportius i camps de futbol, l’estació de tren a Bellavista i la Ronda Nord, el Centre de Recursos Agraris, i zones verdes i camins, entre un llarg etcètera. La llista és molt llarga, però encara queden molts projectes per fer i acabar, perquè la vida continua i les necessitats individuals i col·lectives també van canviant.

Tenim l’obligació de treballar amb coherència i honestedat per resoldre les moltíssimes coses que s’han anat aturant i deteriorant, i retornar el bon servei a la ciutadania per damunt de tot. Projectes com el Centre Cultural i Biblioteca de Corró d’Avall, el Parc del Falgar, el polígon industrial del Sector N…, i tantes i tantes prestacions que s’han vist minvades o han desaparegut.

La nostra experiència i els resultats que hem obtingut ens avalen, però cal seguir treballant per oferir una proposta d’actuació municipal que ens permeti afrontar els temps difícils que estem vivint. Per això, em poso a la vostra disposició i us demano el vostre suport per afrontar aquest repte, al qual estic ben segur que sabrem fer-hi front conjuntament.

Cordialment,

Francesc Torné i Ventura