El nostre equip

LLISTA ELECTORAL DE CONVERGÈNCIA PER LES FRANQUESES

1. Francesc Torné Ventura

01 Francesc TornéVinculat a la política municipal des de fa molts anys, Francesc Torné va començar sent militant de CDC l’any 1986 i un any més tard va ser regidor de l’Ajuntament de les Franqueses per primera vegada. Després de 8 anys a l’oposició, va accedir a l’alcaldia el 1995 i va ocupar el càrrec d’alcalde fins al mes de març de 2008. També ha estat conseller comarcal entre 1988 i 2007, i membre de l’Executiva Comarcal i del Consell Nacional de CDC. Francesc Torné, nascut a Granollers ara fa 49 anys i batejat a l’església de Corró d’Avall, està casat amb la Montse, amb qui té dues filles, la Maria i l’Elisabet.

 

2. Josep M. Dia Grau

02 Josep M. DiaNascut a Saperia (Lleida), ara fa 53 anys, Josep M. Dia està casat amb la Victòria, amb qui té dues filles, la Glòria i la Gemma. És veí de Bellavista des de fa 45 anys. Treballa a la multinacional FICOSA (antiga SONY), on desenvolupa tasques de responsable de Logística. Vinculat al món de l’esport des que tenia 12 anys, encara segueix practicant futbol amb els veterans del Bellavista Milán. Va ser regidor de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès 13 anys (del 1995 al 2008), 5 anys regidor de Dinamització Econòmica i 8 anys d’Esports.

 

3. Rosa Colomé Soler

03 Rosa ColomeRosa Colomé fa 45 anys que viu a Bellavista. Està casada i té tres filles. Ha estat regidora a l’Ajuntament de les Franqueses, 9 dels quals al govern com a regidora de Benestar Social, Joventut i Sanitat, àrees en les quals ha procurat treballar per a les persones i desenvolupar nous programes per a millorar el benestar de tots els franquesins i les franquesines.

 

 

 

 

4. Juan Manuel Merin Cárdenas

04 Juan Manuel MerinJuan Manuel Merin és nascut a Bellavista, però viu a Corró d’Avall des de fa vuit anys. És arquitecte tècnic, estudis que va cursar a la Universitat de Girona, i constructor. Treballa pel seu compte i també a l’empresa familiar. En Juan Manuel està casat amb la Mertixell, amb qui té una filla, la Lucía.

 

 

 

 

 

 5. Agustina Oliveras Leandro

05 Agustina Oliveras

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Raúl Azor Dobao

06 Raul AzorRaúl Azor ha treballat tant a l’administració pública com a l’empresa privada, durant molt de temos com a esponsable de magatzem en una multinacional de la comarca. És voluntari de l’Agrupació de Defensa Forestal. Es defineix com una persona treballadora, exigent amb si mateixa i molt propera a la gent. Li agrada fer senderisme i l’excursionisme de muntanya, ja que viu en un municipi privilegiat per dur a terme aquestes activitats.

 

 

 

 

7. Albert Garriga Castelló

07 Albert Garriga

 

 

 

 

 

 

 

8. Joan Pepypoch Fochs

08 Joan PeypochJoan Peypoch va néixer a Vic i des de 1968 és forner a Bellavista. L’any 1977 va entrar com a col·laborador a la Comissió d’Urbanisme de l’Associació de Veïns de Bellavista, i entre 1979 i 1983 va ser regidor per la Candidatura d’Independents pel Poble. Des d’aleshores ençà ha treballat col·laborant incansablement amb la tasca que va donar tants bons fruits amb Francesc Torné com a alcalde. Encara aquesta etapa amb la il·lusió de seguir treballant per a un futur millor pels pobles de les Franqueses.

 

 

 

9. Carme Serra Argelagués

Sense foto

 

 

 

 

 

 

 

10. M. Carmen Melillas Encinas

10 Carmen MelillasNascuda a Granollers, M. Carmen Melillas fa més de 30 anys que viu a Corró d’Avall. És auxiliar de Laboratori i de molt jove va entrar a formar part del grup de teatre Art i Tradició, del Casal Parroquial de Corró d’Avall. També ha col·laborat amb la Festa Major de Corró d’Avall.

 

 

 

 

 

11. Joaquim Méndez Ortiz

11 Joaquim MendezNascut a Alcoi, Joaquim Méndez viu a Corró d’Avall des de 1980. Durant 37 anys va treballar a la important multinacional Sony, desenvolupant diverses tasques de responsabilitat. Durant 10 anys ha estat membre de la junta de l’Associació Cívica de Corró d’Avall i membre de la Comissió de Festes de Corró d’Avall, de 1987 a 1991, així com voluntari de l’Agrupació de Defensa Forestal, de la qual també en va ser cap operatiu. Méndez va ser regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient (1999-2003) i de Governació (2003-2007).

 

 

 

12. Maria Font Bernal

Sense foto

 

 

 

 

 

 

 

 

13. Josep Ballester Estrada

13 Josep BallesterVeí de Bellavista des de fa 50 anys, Josep Ballester està actualment jubilat de la seva professió de xofer. En Josep va ser regidor en el primer ajuntament democràtic que va haver-hi a les Franqueses, ocupant-se de l’àrea de Governació.

 

 

 

 

 

14. Susana Tenoira Colomé

14 Susana TenoiraNascuda a Bellavista fa 42 anys, Susana Tenoira treballa en l’empresa privada i estudia idiomes a l’Escola Oficial d’Idiomes. En el seu temps lliure col·labora amb una associació de nens discapacitats, ASIMAGA (Asociación Síndrome Aullido del Gato).

 

 

 

 

 

15. Joan Pere Soler Argemí

15 Joan Pedro Soler

 

 

 

 

 

 

 

 

16. Joan Carles Casado

16 Joan Carles CasadoJoan Carles Casado ha viscut a Bellavista i a Corró d’Avall. És tècnic de Qualitat d’un important operador logístic, està casat i té dues filles meravelloses. Ha jugat a futbol amb el Bellavista-Milan, Les Franqueses i CE Llerona, entre altres equips de la comarca, i ha estat entrenador de diferentes equips de futbol base. També ha col·laborat en l’organització de la festivitat del Corpus i el Pessebre Vivent, del qual és impulsor de la incorporació a la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, de la qual ha estat escollit membre de la junta.

 

 

17. Núria Claveria Soler

17 Núria ClaveriaNascuda a Barcelona, Núria Claveria és veïna de Corró d’Avall des de fa més de vint anys. Va ser regidora d’Hisenda i Règim Interior, de 2003 a 2007, i regidora d’Educació, de 2007 a 2008, a més de presidenta del Consell del Poble de Llerona. En aquesta darrera legislatura ha estat una dels tres representants de CpF al consistori de l’Ajuntament de les Franqueses.

 

 

 

SUPLENTS

 

18. Martí Rosàs Pujol

18 Martí RosàsNascut a l’Alzinar, a Corró d’Avall, Martí Pujol és enginyer tècnic agrícola. Va ser monitor i director de Colònies parroquials de Llerona-Corró-Palou durant 16 anys i soci fundador de l’ACC de Corró d’Avall. Regidor de l’Ajuntament de les Franqueses des de l’any 1991 fins el 2003, i del 2007 fins a l’actualitat. Militant de CDC de l’any 1991 fins el 2011 i de Convergència per les Franqueses des de l’any 2011. Està casat amb la Margarida i és pare de dos fills, en Francesc i la Núria.

 

 

 

19. Joan Gallifa Novell

19 Joan GallifaAquest lleroní es dedica a la pagesia, més concretament, al cultiu de cereals i llegums. Ha estat vocal del Consell del Poble de Llerona durant 12 anys i ha col·laborat activament amb el col·lectiu Rockallerona, així com en altres activitats celebrades a Llerona, com la Festa Major. Joan Gallifa recorda com anys enrere al Pla de Llerona no hi havia ni llum ni aigua i els carrers estaven sense asfaltar, i com Francesc Torné, alcalde aleshores, va fer possible que aquesta zona comptés amb els serveis més necessaris. La valoració d’aquestes accions el van fer decidir per formar part i donar el seu suport a la candidatura de Convergència per les Franqueses.

20. Vicenç Cusso Trullàs

20 Vicens CussoVicenç Cusso és fill de Mollet del Vallès, però viu a les Franqueses des de fa més de vint anys. Mecànic de professió, fa anys que és voluntari de l’Agrupació de Defensa Forestal i també participa, ajudant en tot el que pot, en diverses activitats que s’organitzen al poble. Aquest amant del senderisme i l’excursionisme de muntanya creu que a les Franqueses cal un canvi d’idees que aporti més positivisme i més comunicació.

 

 

 

21. Josep Lluís Pujol Mosteo

21 Josep Lluis PujolJosep Lluís Pujolva néixer a la Garriga i fa més de 40 anys que viu a Llerona. Al llarg de la seva vida ha destacat per ser l’impulsor i el fundador de diverses entitats i associacions. Així, és soci fundador del Centre Excursionista Garriguenc, cofundador de la Marxa Viladrau-La Garriga, impulsor de la formació del Consell del Poble de Llerona, del qual en va ser el primer president, i membre fundador i primer president de l’Associació de Veïns de Llerona. Militant d’UDC i simpatitzant de CDC, Josep Lluís Pujol va ser regidor de Serveis, Medi Ambient i Governació a l’Ajuntament de els Franqueses.

 

 

22. Lluís Font Font

Sense foto

 

 

 

 

 

 

 

 

23. Maria Torné Muntal

23 Maria Torné

 

 

 

 

 

 

 

 

Llista electoral 2015