El nostre candidat

Francesc TornéFrancesc Torné i Ventura és el candidat de Convergència per les Franqueses a l’alcaldia en les eleccions municipals del proper 24 de maig. Està vinculat a la política municipal des de fa molts anys. Va començar sent militant de CDC l’any 1986 i un any més tard va ser regidor de l’Ajuntament de les Franqueses per primera vegada. Després de 8 anys a l’oposició, va accedir a l’alcaldia el 1995 i va ocupar el càrrec d’alcalde fins al mes de març de 2008. També va ser conseller comarcal entre 1988 i 2007, i membre de l’Executiva Comarcal i del Consell Nacional de CDC.

El seu compromís amb la ciutadania de les Franqueses sempre ha estat ferm i profund, més encara des del 2003, quan estant molt greu a l’hospital, la ciutadania li va fer confiança i li va donar la majoria absoluta a les urnes, sense saber si se’n podria sortir. Aleshores, va reafirmar el seu compromís de seguir treballant pel bé del municipi com ho havia fet abans i com ha continuat fent fins al dia d’avui.

Francesc Torné, nascut a Granollers ara fa 49 anys i batejat a l’església de Corró d’Avall, està casat amb la Montse, amb qui té dues filles, la Maria i l’Elisabet. Afronta aquestes eleccions amb les mateixes ganes que la primera vegada, amb l’objectiu de continuar treballant pel poble.