El Ple aprova reclamar a la Generalitat l’accés al polígon Sector V des de la Ronda Nord

El Ple aprova reclamar a la Generalitat l’accés al polígon Sector V des de la Ronda Nord

Finalment, i després de tres mocions presentades, el Ple de l’Ajuntament de les Franqueses va aprovar la moció de CpF per reclamar a la Generalitat de Catalunya les obres pendents d’accés al polígon del Sector V, des de la Ronda Nord. Aquestes obres formen part del conveni que l’Ajuntament va signar amb la Generalitat, però no s’han portat a terme per motius pressupostaris. Els empresaris de la zona i els veïns de Can Calet fa temps que reclamen una solució al trànsit de vehicles que per anar al polígon passen pel nucli de Can Calet. Les obres de connexió entre la Ronda Nord i el polígon acabarien amb aquestes molèsties i, finalment, el Ple va reconèixer que cal exigir a la Generalitat que compleixi amb les condicions establertes en el conveni i porti a terme les obres.

En el Ple també es va tractar altres temes, com la presa de possessió del nou regidor del PSC, José Antonio Aguilera, i la incorporació del regidor del PP, Javier Álvarez, en el govern municipal. També es ca aprovar el conveni de subvenció del transport públic de Granollers que beneficia a diversos municipis de la conurbació. D’altra banda, es va retirar el punt que feia referència al plec de clàusules del terreny del Sector N que el govern municipal té previst adjudicar al Club Natació Granollers, ja que el polígon no té feta la reparcel·lació i, per tant, el solar encara no és de l’Ajuntament de les Franqueses. Altres punts es va aprovar, com el plec de clàusules per acabar el Parc del Falgar, aturat des de fa anys per qüestions polítiques i que ara es vol reemprendre juntament amb el Sector N, i l’ordenança de taules i cadires dels bars en espais públics, que després de diversos anys se segueix modificant sense que es pugui aplicar.

El Ple va finalitzar amb l’aprovació de la resta de mocions presentades pels grups polítics del consistori i amb les preguntes dels regidors sobre el mal funcionament dels serveis públics, i del públic, que va tornar a plantejar preguntes sobre les multes dels radars instal·lats als semàfors.

 

El comentaris estan desactivats.